Boterhammen

Kipfilet
Boterham besmeren met een mespunt sambal, plakje kipfilet tuinkruiden erop, 2 plakjes komkommer reepje rode paprika en een plakje augurk.

Rosbief
Boterham besmeren met een mespunt sambal, plakje rosbief erop, 3 plakjes komkommer, peterselie, peper en zout.

Rookvleees
Boterham besmeren met een mespunt sambal, plakje rookvlees erop, 2 plakjes tomaat, 2 plakjes komkommer, basilicum, peper.



Achterham
Boterham besmeren met een mespunt sambal, plakje achterham erop, beetje ketchup over de ham, 2 plakjes tomaat, plakje augurk, basilicum, peper.

Filet american
Boterham besmeren met filet american, 2 plakjes komkommer erop, handje wortelrasp eroverheen, peper en zout.

Geitenkaas
Boterham besmeren met smeerbare geitenkaas, 2 plakjes komkommer, handje sla eroverheen, bieslook, peper.

Ei
Boterham beleggen met plakjes ei, de plakjes besmeren met een mespunt scherpe mosterd, 2 plakjes komkommer, handje sla erop, bieslook, peper en zout.

Sandwichspread
Boterham besmeren met willekeurige sandwichspread, 2 plakjes komkommer, handje sla.


(voor deze boterham heb ik sandwichtspread tomaat-lent ui gebruikt en vooraf is de boterham geroosterd)

* Geen liefhebber van scherp eten? Vervang de sambal dan bijvoorbeeld door een beetje boter en gebruik geen scherpe mosterd.

Maak jouw eigen website met JouwWeb